ФОНД ИНВРС
Имејл: fond@fondinvrs.org
Тел: +387 52 240 951

Obavještenje o nabavci

20/06/2017 - Дешавања

Obavještenje o nabavci

Post placeholder image

U skladu sa Saglasnosti Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite RS, te Odluke UO Fonda o kupovini poslovnog prostora, JU Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida je 25.04.2017. godine raspisao Javni poziv za dostavljanje ponuda  za nabavku poslovnog prostora koji je bio otvoren do 15.05.2017. godine raspisao Javni poziv za dostavljanje ponuda za nabavku poslovnog prostora koji je bio otvoren do 15.05.2017. godine.

 

Na adresu Fonda pristigle su tri ponude po navedenom Javnom pozivu, i to:

  • Ponuda ponuđača „Grupa Fortis“ doo, Tunjice bb, Banja Luka
  • Ponuda ponuđača Radić Milene, u. Vase Banovića 34, Prijedor
  • Ponuda ponuđača Janjoš Višnje, ul Braće Turudija bb, Prijedor

Svaka ponuda je sadržavala po dvije moguće varijante.

 

Na osnovu izvještaja Komisije za nabaku poslovnog prostora, a u skladu sa kriterijumom ispunjenosti tehničkih uslova ponuđenih objekata i kriterijumom najniže ponuđene cijene po m2, Upravni odbor Fonda je na sjednici održanoj 07.06.2017.godine donio Odluku da je najpovoljnija ponuda za objekat na adresi Kralja Aleksandra bb u Prijedoru, ponuđača Janjoš Višnje, ukupne površine 386,81 m2.

Ovom Odlukom, Ju Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida nastavlja da obavlja svoju djelatnost na istoj adresi, u istim prostorijama u kojima je, kao zakupac, bio smješten i u proteklom periodu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree
Skip to content